Om oss
Vi är ett familjeföretag som arbetar för att du skall få en upplevelse utom det vanliga. Därför har Limstrands Resor valt att fokusera mycket på temaresor med trädgård och design samt blomsterresor. Alla våra guider arbetar dagligen med trädgårds- eller blomsterdesign när de inte guidar, detta borgar för att du alltid får en guide som har ett genuint intresse för resans mål.
Du kan med förtroende vända Dig till oss.
Nöjda kunder är vår målsättning. Välorganiserade resor med säkerhet och komfort i fokus är din garanti för en lyckad resa.
Behöver Ni buss med chaufför eller hela paketlösningar? Vi hjälper gärna till med bokningar av hotell, färjor, evenemang m.m. Ni beställer - Vi utför!
Vi har även eget reseprogram med blandade resmål som Du kan finna på denna hemsida.
Omsorg om resenären och nöjda kunder är vår ledstjärna. Vi vill värna om resenären och ge Dig en god service. Du som resenär skall kunna känna att du är viktig. Därför har vi alltid med reseledare på våra resor från programmet. Reseledaren försöker att på alla sätt att göra resan så behaglig som möjligt för dig. På längre resor brukar de ha med "lite smått och gott" att fördriva tiden med.